Home Barcelona, FMX, Sports Festival • Barcelona Sport Festivaler

Barcelona Sport Festivaler

 - 

De urbane sportsgrene er på mode og Barcelona, som et ikon by, der omfatter de nyeste trends, Barcelona ekstrem Sports festival debuterer den 11. og 12. oktober. Dette er en hidtil uset festival i Spanien. Arrangementet vil finde sted på Parc del Forum i Barcelona og det vil samle de bedste nationale og internationale ryttere, såvel som unge amatører. Skabet måler 5.000 kvadratmeter, og det vil være vært for syv konkurrencemæssige områder: Skateboard, Bike Freestyle (BMX), Inline, Motocross Freestyle (FMX), Wakeboard, ski og snowboard. Udover sportskonkurrencer , vil der være en række aktiviteter såsom klinikker, live musik med de bedste DJs og koncerter, urban kunst (graffiti) og et shoppingområde.

Barcelona Extreme Sports Festival forsøger at blive en global reference på byerne sport. Takket være støtte fra byrådet og Institut Barcelona Esports denne konkurrence har til formål at blive en ny avantgarde identitet tegn på Barcelona.

Mellem de elleve differentierede områder vil forummet have førsteklasses infrastruktur som to Street parker måler 1.200 m2 og 800 m2 hver, en half pipe, en flatland, en FMX drop zone, ramper og skinner til ski og snowboard konkurrencer , og en særlig plads til wakeboard konkurrence.

Skuespillet er garanteret takket være deltagelse af de mest fremtrædende ryttere fra verden, såsom den berømte skater Diego Menezes (vinder af de sidste Xgames i Brasilien), unge håbefulde Elliot Sloan eller nogle klassikere som Nicky Guerrero, Erick Bailey, Torrenteras Sidney de Andrés, Lacondeguy eller Benguerel.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*