Home Festivaler, fiestas, spanske festivaler • Spanske Fester og festivaler

Spanske Fester og festivaler

 - 

Spanske Festivaler og Fester er en fejring af, hvad det betyder at være en spanier til at være en del af, og at dele en fælles national og lokal historie og kultur … så med det sagt lad os udforske nogle af de mange festligheder, der finder sted i hele denne farverige land.

January

Året af spanske festivaler og fester fest starter i januar med La Fiesta de la Reconquista (Festival af Conquest) i Granada for at fejre at tage tilbage af byen fra maurerne i 1492 med en række parader uden den historiske rådhus. Den 5. januar i de fleste byer rundt Spanien processionen De Tre Kongers finder sted for at fejre ankomsten af de tre vise mænd om eftermiddagen før Epiphany dag, bringer gaver til børn. Den 17. januar Dia de San Antonio Abad protektor for dyrene fejres i hele halvøen efterfulgt af festen for St. Fabian og St. Sebastian den 20. januar, da hele byen San Sebastian klæder sig i fejringen.

February

Spanske festivaler i januar starter med Carnival bliver fejret i hele Spanien, Madrids Carnival blev genoplivet i 1976 efter at være blevet forbudt i henhold til Francos regime. Det kan ikke være en af de større, men det stadig en masse sjov, husker jeg at gå med en af mine mange fætre til mange af festlighederne især en, der slutter den Askeonsdag med den traditionelle Begravelse af la Sardina (sardin) Parade hvor alle deltagere er klædt i sort og bære en pap sardin i en kiste at blive begravet på La Fuente de los Pajaritos symboliserer begyndelsen på fasten. Hvis du ønsker at være en del af Carnaval festlighederne de største finder sted i Barcelona, Cadiz, Jerez og Sitges.
marts

Spanien har fiestas og festivaler i løbet af måneden den 15. marts var vi har Las Fallas i Valencia en uge lang række parader og andre aktiviteter, der fører til sin kulmination marts det 19., Night of Fire, med afbrænding af de gigantiske papmaché figurer til chase væk dæmoner vinter.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*