Home Las Vegas Festivaler, Sommer Festivaler • Sommer Festivaler i Las Vegas

Sommer Festivaler i Las Vegas

 - 

Las Vegas vært for nogle af de bedste sommerfestivaler i landet. Hvad de fleste af os er nødt til at indse, er, at der er så meget mere til denne by end bare gambling (odds) och Kasinos . De sommerens begivenheder i Las Vegas spænder fra koncerter til film vise gange, scenekunst og familie sjov. De store placeringer af disse festivaler omfatter ekstravagante hoteller som Caesars Palace og The Venetian eller store briller som Cirque du Soleil Ka. Den berygtede Las Vegas Strip har næsten alt, hvad du ville se efter under festivaler. Du kan finde ud af tidsplaner for de store sommer festival begivenheder i byen via internettet. Nogle af de store foretagender er som angivet nedenfor.

Den internationale Trombone Festival

Selv om det er lidt gammeldags i byen, International Trombone Festival er en af de mest unikke sommerens festivaler i landet for de turister, der kommer her. Den finder sted i tre dage fra 31 maj til 2 juni hvert år på universitetet i Las Vegas. Denne bemærkelsesværdige sommer begivenhed bringer i trombone spillere og entusiaster fra hele verden til at deltage. Professionelle kunstnere benytte lejligheden til at gennemføre workshops for studerende og amatører. Disse begivenheder lade folk varme op, lege og lære mere om denne vidunderlige stykke musikinstrument.

Harvest Festival

Nu, dette er meget mere ekstravagant end den normale høst festivaler, som du ville have set i andre lande. Det foregår på Cashman center i nærheden af Las Vegas Boulevard North i midten af august. Hundredvis af håndværkere fra hele landet, kommer til dette sted med deres mundblæste glas, sølv smykker og chutney krukker til at deltage i denne festival.

CineVegas Film Festival

Omkring midten af juni en fantastisk film festival finder sted på 14 Cineplex i Palms Hotel ved Brenden. Det blev først indledt i 1990 af Danny og Robin Greenspun der tilhører den lokale medier dynastiet, Greenspun. Denne populære festival er kendt som den lille Sundance af Sin City. Det er en perfekt blanding af kommende funktioner, underjordisk billetpris og årtier gamle uklarheder herunder nogle lokalt fremstillet film samt.

Red White & Boom

Denne monstrøse karneval, som forekommer i denne by, er baseret på fyrværkeri. Det sker på Desert Breeze Park i Spring Mountain vej på den 4. juli hvert år. Den effekt af fyrværkeri, der vises her, er kun overgået den, der sker på striben. Det har også en passel nationale rock handlinger gør det en vagt patriotisk parti, som er så meget sjov for en familie.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*