Home Ferie, Polen, smag • De traditionelle smag af Polen

De traditionelle smag af Polen

 - 

Flere og flere i disse dage, er turister beslutter på rejseplaner tælle de lokale køkkener af mulige destinationer i deres ligninger. Og med så mange steder at vælge imellem for en tur væk, kan en detalje som bedragerisk lille som maden ofte svinge stemme for et bestemt sted.

Fødevarer er en klar vinder for Polen. Som om landet ikke har nok at gå for det – ligesom en rig historie, smukke byer, maleriske landsbyer med gammeldags transportsystemer og et socialt liv rivaled af ingen, polske køkken er uforglemmelig lækker og en, som du vil finde selv ser op opskrifter til, så snart du ankommer hjem fra din ferie. Du kan planlægge din ideelle ferie til polen med Bravofly.dk .

Tunge på kun de mest påfyldning ingredienser, polske køkken indeholder masser af kylling og svinekød, samt stodgier grøntsager, som gulerødder, pastinak, roer og kartofler. Måltider træffes i restauranter og afslappet spisesteder i dette spændende land er stor og garanteret til at gøre selv den mest entusiastiske foodie fuld, så du vil ikke blive skuffet.
Der er et par retter, der er blevet nationale symboler i Polen, der virkelig burde være stikprøven. Borscht, for eksempel, er en velsmagende suppe med rødbeder som sin vigtigste ingrediens, forberedt forskelligt afhængigt af, om du har det varmt eller koldt. Følg dette op med en af Polens mest berømte retter: dumplings. Polske dumplings, eller pierogi, serveres i forskellige former – fra sød til krydret til salt.

Pizza i Polen kommer med et twist som ketchup bruges på dejen i stedet for tomat sauce – prøv det til at opdage din præference for dig selv. Og, selvfølgelig, så glem ikke at vaske alt ned med nogle af Polens fantastiske pilsnerøl.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*