Tips til at overleve vinteren ture

 - 

En sand eventyrer, der ikke er “rigtige” tid rejser. Som optimister, de ved, at der er noget for dem overalt, og det gør dem glade for at overleve sæsonen. Dog kan vinter rejse være en meget hårdere og en masse mennesker lider af vinteren blues rejse. Beslutningen om at ombryde deres destinationer, det er bestemt ikke tilfældet, da planer om at besøge stranden.

Hvis du rejser fra alle disse frygt i løbet af vinteren, er de mangler en masse af glæde i livet! Opbygning af en sne fort med en sneboldkamp, slæde, sipping en stegepande og guddommelig varm chokolade … Det er nogle af de mange ting, der bare nydt de koldere dage af dit liv.

Karen Roe – 2003

Dette er den tidligste og vigtigste fase af eventyret, som du kan afgøre, hvilken slags erfaring du sandsynligvis have. Vellykket vinter rejser er kun muligt, hvis du holder under hensyntagen til behovene i sæsonen. Beslutte, hvad at pakke er ofte en vanskelig beslutning med så mange valg mystiske sind. Sørg for at klæde sig i mange lag, som du er komfortabel op at bo indendørs eller udendørs. Lagdeling er en kunst og mastering det er et must, hvis du rejser til et koldere region. Det er også tilrådeligt at bære en hat og handsker, der er let, åndbar, komfortable og, vigtigst af alt, vandtæt!

Vejrbestandigt sko, der vil tillade dig at overleve vejen og flytte rundt og ideel. Solbriller og solcreme nogle vinter væsentlige, at vi ofte tager for givet. Sørg for at du pack nok uden unødigt fylde din kuffert.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*