Barcelona Mad og Kultur: En guide til den catalanske hovedstad

 - 

Er du planlægger at pege på Spanien for nogle sjov i solen? Hvis du har besluttet Lloret de Mar, Barcelona er nok det tætteste større lufthavn, og let at arrangere en overførsel fra udvej. Men du behøver ikke være i sådan en rush! Barcelona er en spektakulær by og en af de smukkeste i Europa. Her er en guide til de kulinariske lækkerier og den unikke kulturelle seværdigheder, vil du være i stand til at nyde under deres ophold her.

Hvilke fødevarer bør du forsøge at holde sig til? Nå, escudilla der, som er en gryderet med pølser, bønner og kartofler. Så er der escalivada, en populær grillet vegetabilske skålen. Bacalao, en særlig saltet torsk, er også populære og kan findes i mange fødevarer og salater. Og hvor de skal gå til at spise godt i denne travle by? Der er hundredvis af gode restauranter, selvfølgelig, men hvis du ønsker at prøve at spise et sted traditionelle Set Portes, der har været populært med lokalbefolkningen siden 1836:e

Karen Roe – 2003

Før du går videre til Lloret de Mar, Barcelona er helt fuld af vidunderlige kulturelle attraktioner værd din tid til at se. Faktisk kendt som en af de mest kulturelle byer i Europa!

Kunstelskere kan gå direkte til Picasso-museet, som er en af de bedste samlinger i verden, den berømte kunstners arbejde. Arkitektur fans element; Det er en arkitektonisk fremtrædende by, især værker af Gaudi punkteret omkring byen. Han designede mange bygninger, som alle er meget forskellige fra noget, du vil se andre steder. Masterpiece, selvfølgelig, Sagrada Familia – katedralen, som er utroligt stadig ufærdige, efter arbejde på det begyndte i 1882, er der Parc Güell, den anden tiltrækning af den utrolige talent Gaudi. Det er gratis at kigge rundt som det er nu en offentlig park, og indeholder nogle vidunderlige skulpturer, bænke og en smuk udsigt.

Dette er en virkelig spektakulær byen, så gå ikke glip af at udforske lidt før lederen af solen i Lloret de Mar i Barcelona den nærmeste større lufthavn til resort, så der er en god chance for at fange shuttle at ankomme. Hvis ja, ikke kan passere mulighed for at nyde et måltid og se de bedste kulturelle attraktioner.

Author:Victoria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*